Idei de cadouri pentru femei

Gândul că o să primim câte ceva sub brăduțul de Crăciun ne provoacă să căutăm și noi cadouri pentru cei dragi. De obicei eu sunt cea care mă ocup de cadourile pentru femei, iar soțul pentru bărbați.

Dacă doriți să bucurati o femeie atunci uitați-vă la rujuri intens pigmentate, care au o rezistență mare inclusiv la transfer, rujurile mate sunt cea mai bună variantă. Eu de obicei sunt atentă la ce nuanțe folosesc persoanele respective și apoi cumpăr exact după preferințele lor. Catrice Matt Pro Ink Non Transfer are o textură lichidă și se aplică ușor, după care se usucă și rămâne pe buze pana la 12 ore, este un produs vegan.

Pe lângă un ruj bun putem adaugă și un rimel, la fel ținând cont de persoana care îl va primi. Rimelul Catrice Glam & Doll Volume & Definition conferă un efect intens de îndesire a genelor, are o culoare intensă, separă individual fiecare geană. Acesta se aplică pe gene de la bază spre vârf, iar pentru un plus de intensitate se aplică mai multe straturi, deși eu sunt mulțumită doar cu unul și poate o mică completare, nu îmi place să încarc foarte mult.

A treia idee de cadou ar fi un set farduri de pleoape. Dacă persoana care urmează să primească acest cadou este iubitoare de machiaj și îi place să încerce culori mai interesante această paletă este perfectă. Este ușor de aplicat, are pigmentare intensă, nuanțele sunt ușor de combinat și merg folosite atât pentru un machiaj de zi cât și pentru unul de noapte.

Putem să oferim aceste produse separat pe lângă ceva dulce și o decorațiune de Crăciun sau să formam un set cu produsele preferate și sa le oferim în dar persoanelor dragi. Voi oferiți seturi gata asamblate sau alegeți câte un produs și formați cadoul după dorințe?

9 comentarii la „Idei de cadouri pentru femei

Lasă un răspuns