Produse pentru mama și copil de la Notino

Bună, dragă mămică!

Nu-i așa că de fiecare dată când vrei să îți cumperi ceva te gândești mai întâi la copilașii tăi dacă au nevoie de ceva? Nu te îngrijora, este normal să fie așa.

După ce am primit ultima comandă de la Notino am realizat că aceaștia au avut o idee genială introducând pe site categoria Mother & child. Cât de plăcut este să primești în același colet atat cosmetice dar și produse pentru îngrijirea copilului.

Tot de aici am ales aceste caserole de mancare pentru copii, sunt mici, au capac și sunt gradate, perfecte pentru porțiile celui mic. Mereu aveam o cantitate mica de mâncare pe care nu știam cum să o pun să se păstreze bine în frigider. Aceste mini caserole sunt perfecte atât pentru acasă dar și pentru călătorii.

Atât capacul cât și mini caserola permit așezarea lor una peste alta, ba chiar se prind ca niște piese de lego.

Dacă tot am deschis subiectul călătorie, atunci când plecăm de acasă împreună cu cei mici trebuie sa fim pregătiți pentru orice.

Așadar am ales din secțiunea suzete și tetine o cutie pentru suzetă. Simon se liniștește atunci când primește suzeta și este important să o avem la noi atunci când ne pornim la drum. Chiar dacă pe moment nu o vrea, o putem ascunde în cutiuța aceasta și ea va rămâne curată pana când va avea nevoie de ea.

Cutiuța este ușor de deschis și închis, în interior încap chiar două suzete și materialul este ok.

Dacă de nevoile copilului am vorbit până acum, am lăsat pentru sfârșit și ceva pentru mămică. Îmi amintesc cât de dureroas am sfârșit alăptarea. Cel mic avea obiceiul să muște din mamelon cât îl alăptam și aveam o rană pe care nu mai reușeam să o vindec.

Atunci am apelat la crema pentru mameloane de la Medela, aceasta se aplica direct pe zona afectată și nu este nevoie de spălare înainte de alăptare, ingredientele din care este realizată fiind sigure pentru bebeluș.

Așadar iată câteva produse mici dar care ne ușurează viața, pe site găsiți cam tot ce ține de îngrijirea mamei dar și a copilului trebuie doar să cauți.

Tu ce ai avea nevoie din această secțiune?

4 comentarii la „Produse pentru mama și copil de la Notino

Lasă un răspuns