Lumânări parfumate

Bună! Suntem în luna iubirii, am sărbătorit deja Valentine’s day și astăzi sărbătorim Dragobetele. Așadar avem o ocazie bună de a aprinde o lumânare parfumată pentru o cină romantică sau pur și simplu pentru a ne relaxa.

Eu am ales trei lumânări și le-am testat pe toate, hai să afli care sunt.

Prima lumânare parfumată este de la Air Wick Botanica în borcan de sticlă și are o aroma minunată de vanilie, creând o atmosferă relaxantă. Lumânarea se așează pe o suprafață rezistentă la căldură și se ține aprinsă câteva minute sau chiar câteva ore, dar niciodată mai mult de patru dacă nu este supravegheată.

Aceasta are fitil din bumbac, un parfum floral, conține uleiuri esențiale ce poate fi oferita în dar și după consumare suportul de sticlă poate fi refolosit. Această lumânare as plasa-o în topul preferințelor pentru că sesimte destul de bine mirosul.

Cel de-al doilea produs ar fi din categoria woodwick lumânări. Lumânarea trosnește în timpul arderii imitând un șemineu datorită fitilului din lemn. Are o aromă dulce dar și ușor picantă, mirosul este totuși destul de discret. Culoarea și designul lumânării sunt interesante și perfecte pentru o cină romantică.

Ultima lumânare a fost alegerea Adelinei, a încântat-o prajitura de Crăciun de pe ambalajul unei yankee candle. Noi mai avem o lumânare de acest tip doar că o altfel de aromă și culoare. Mirosul acestei lumânări este ușor sesizabilă, deci nu o vom folosi dacă ne dorim sa ne inunde de parfum. În schimb poate fi aprinsă cu succes în orice moment al zilei, pusă chiar pe masă atunci când servim una dintre mesele principale fara a ne deranja simțul olfactiv.

Ni se întâmplă uneori să trecem printr-o pană de curent și astfel de lumânări sunt cele mai la îndeamnă și pe lângă lumina caldă vom crea și o atmosferă plăcută.

Tu folosești lumânări parfumate? Dacă da, în ce situații?

5 comentarii la „Lumânări parfumate

  1. Acest articol mi-a adus o perspectiva interesanta asupra lumanarilor parfumate si a tipurilor de lumanari pe care le putem alege. Este o modalitate excelenta de a oferi un plus de relaxare unei cine romantice sau unei petreceri, si suntem fericiti ca ne-ai oferit mai multe exemple pe care le putem incerca. Inca mai ma intreb, ce fel de lumanare parfumata folosesti tu? Le sarbatorim cu totii Dragobetele!

Lasă un răspuns