Te sperie plata facturii electrice? Iată câteva soluții pentru a cheltui mai puțin!

Deși primăvara bate la ușă, facturile de la energia electrică nu încetează să uimească, mai ales atunci când locuiești la casă, unde consumul este mai mare. Dacă și pe tine te sperie plata facturii electrice și începi să te gândești tot mai mult la cum să îți gestionezi bugetul în condițiile în care inflația este din ce în ce mai mare, iar prețurile cresc, iată câteva soluții la îndemână și ușor de aplicat pentru a reduce costurile la energie:

Luminile LED – soluția ieftină și ingenioasă pentru locuința ta

Pe zi ce trece, parcă salariul din care odată obișnuiai să te întreții toată luna, acum pare a fi insuficient și ai senzația că totul se scumpește peste noapte. Cu atât mai mult atunci când stai la casă, spațiul este mai mare, deci consumul este mai mare, iar plățile reflectă acest lucru. O soluție simplă și ușor de aplicat în acest sens este folosirea unor corpuri de iluminat care să te ajute să economisești și care au un consum redus, precum cele cu tehnologie LED. 

Atât în ceea ce privește curtea, cât și în interiorul casei, lumina ar trebui să fie destul de puternică încât să îți ofere senzația de confort de care ai nevoie, dar în același timp să nu consume multă energie, iar luminile LED sunt alegerea potrivită în acest sens. Spre exemplu, dacă și tu te enervezi de fiecare dată când ajungi seara târziu acasă și nu ai o lumină suficient de puternică în curte, acum poți schimba acest aspect fără costuri exagerate. Corpurile de iluminat stradal cu tehnologie LED te ajută să economisești banii pe care obișnuiai să îi plătești lunar la factura de curent, datorită consumului lor redus de energie electrică.

Nu numai că acestea au un consum foarte mic de energie, dar lumina pe care o oferă este incomparabil mai bună față de alte sisteme vechi, clasice, pentru care plăteai mai mult. Datorită avantajului de a avea un consum redus față de alte sisteme de iluminat, în categoria de corpuri de iluminat stradal de la Ledel.ro găsești numeroase soluții inteligente pentru curtea sau grădina ta, pentru că iluminatul exterior este la fel de important precum cel interior. Astfel, ai la îndemână soluția perfectă pentru oricine care nu își dorește să cheltuiască mulți bani, dar vrea și are nevoie de o lumină mai bună atât în stradă, cât și în curte.

De ce tehnologia LED este mai bună decât alte sisteme clasice de iluminat?

Când vine vorba despre locul în care locuiești, îți dorești ca totul să fie cât mai plăcut și mai bine ales. Tocmai de aceea, o alegere inteligentă o reprezintă instalarea luminilor pe bază de tehnologie LED, care oferă un iluminat puternic, dar al căror consum este aproape insesizabil pe factura de energie, având între 8 și 200 W și multe nuanțte de lumină din care poți alege precum alb natural, alb rece sau neutru. 

Totodată, lămpile stradale cu încărcare solară, fabricate din aluminiu au un grad de protecție ridicat în ceea ce privește temperaturile extreme și sunt rezistente la șocuri, umiditate, praf sau vibrații, unele prezentând chiar și un senzor de mișcare, în funcție de modelul ales. 

Pentru locuința ta, alege mereu tot ce este mai bun, mai rezistent, mai eficient și mai eficace, dar care să se încadreze în bugetul de care dispui. 

Sursa foto: Pexels.com.

6 comentarii la „Te sperie plata facturii electrice? Iată câteva soluții pentru a cheltui mai puțin!

  1. Și noi avem becuri economice și facem tot ce se poate pentru a economisi.
    Ceea ce nu este rău, oricum am privi lucrurile.

  2. Am facut schimbarile cu becurile si sper ca asta sa ma ajute. Incerc sa elimin consumurile inutile si sper sa se regaseasca asta in factura mea

Lasă un răspuns