Cele mai frumoase rochii de pe Zaful

In anul 2018 mi-am propus sa imbrac mai des rochite. Acest articol vestimentar este feminin si se potriveste oricui.

Am vazut cateva modele pe Zaful care mi-au atras atentia si vreau sa vad ce parere aveti si voi.

O sa incep cu trei modele de rochii lungi. Am ales ceva comod care sa imi ofere libertatea de a ma misca.

 

backless maxi dresses here

Ador rochitele care au un material racoros, sunt perfecte pentru zilele caniculare de vara. Primul model se poate purta chiar si pe plaja. Are bretele care fixeaza partea de sus, iar florile imprimate sunt spectaculoase.

Rochita cu buline este perfecta pentru o iesire in oras dar si pentru o vizita, este comoda si usor de purtat. Ma gandesc cum ar fi un set mama-fiica facut din acest material, sigur i-ar placea si fetitei mele.

Ultimul model cu siguranta va fi preferatul meu. Confectionata dintr-un material subtire, este perfecta pentru a fi purtata ziua. Dantela o face sa fie mai eleganta si cu siguranta te va face si pe tine sa o cumperi.

1506448391904550464-1150972166.jpg

Nu m-am putut abtine sa nu ma uit la categoria evening dresses. Aici am gasit o rochie lunga , rosie, care din pacate nu mai este disponibila, dar cum apare, a mea este. Desi sunt o multime de rochii frumoase in aceasta categorie, mi-a ramas gandul la aceasta.

Imi place tare mult cum este accesorizata si materialul pare unul super ok. Observ ca a fost pe marimile M sau XL. Sigur v-a atras atentia si voua, asa ca mai aruncati din cand in cand un ochi pe site, poate o gasiti.

Mai era un model cu albastru, poate va place mai mult acela.

In fine. Let’s see more.

20160624170808_86486395061309.jpg

Acest model trebuie sa ajunga in garderoba mea anul acesta. Imi place foarte mult broderia dar si tiparul dupa care este croita. Sunt sigura ca nu este incomoda, iar culoarea neagra este ideala. O rochita pe care o poti purta oricand, oriunde.

Are si sora mea acest model si de cand am vazut-o imbracata cu ea, m-am indragostit. Abia astept sa imi dau si eu comanda, apoi sa ne imbracam amandoua la fel.

Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie imi place la nebunie sa fiu imbracata la fel cu o persoana draga. Este un sentiment placut si un moment memorabil.

 

Acum sa va vad. Care dintre cele cinci rochite v-a placut cel mai mult si care vi s-ar potrivi?

 

20 de comentarii la „Cele mai frumoase rochii de pe Zaful

Lasă un răspuns