Cine nu este innebunit dupa puiul invelit in mult pesmet de la fast food?

Pare atat de gustos si abia astepti sa musti din el. Ei bine, dupa ce am nascut-o pe cea mica am renuntat din ce in ce mai mult la prajeli si la condimente in exces.

Dar, atunci cand ai o pofta care nu iti da pace de cartofi prajiti sau snitele din astea, neaparat trebuie sa iti faci.

Am tot incercat reteta asta mai demult, doar ca atunci gateam pieptul de pui in baie de ulei si nu iesea la fel de gustos.

Acum pentru ca urmez un regim, am ales sa fac acesti nuggets la cuptor.

Iata de ce am avut nevoie:

  • Piept de pui
  • Faina grau
  • Pesmet
  • Susan
  • 2 oua batute
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

Pentru inceput am taiat pieptul de pui bucati, de preferat de grosimea unui deget. Le-am condimentat cu sare si piper dupa care la-am stropit cu putin ulei ca sa il pot tavali prin faina de grau, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmetul amestecat cu susan si putina boia.

Am procedat la fel si cu celelalte bucati si le-am asezat pe o tava cu hartie de copt, dupa care le-am uns cu putin ulei pe deasupra.

Am introdus tava in cuptorul preincalzit la 200 grade, avand caldura sus si jos. Au stat acolo vreo 20 de minute pana s-au rumenit frumos.

Eu una nu am vazut diferenta la gust intre ce am preparat eu si ce mancam la fast food. Au fost foarte gustosi si i-am mancat cu ketchup impreuna cu pitica mea. Puteti incerca aceeasi reteta si cu dovlecei sau conopida, la fel de delicioase sunt si legumele

Un succes la fel de mare a avut si shaorma dar si pizza, preparate ca la fast food doar ca acasa.

Voi ce bunatati faceti in casa doar ca sa nu mai mancati din comert?

Share: